tasarıma var mısın? o halde diğer çalışmalara göz atarak sen de varım demelisin.

erhan varım, design, project, export, interior, office furniture, tasarım, mimari proje, iç mekan, dekorasyon, ofis mobilyası, 3ds max, varım.
Erhan VARIM ile tasarım dünyasındaki yeni yaklaşımları ve uygulamaları ofis mobilyası sektöründeki tasarım gücüyle birleştirerek yurtiçi ve yurtdışındaki yeni ticari işbirlikleri için varım dedirttiğii yeniliklerle çalışmalarına hız vermektedir.

Yeni Yılınız mutlu olsun ! Bu yeni yılda, kendi evinizden ya da belki de evinizde sadece bir odadan bir fark yaratmak istersek, düşünürüz. Tamam ve harika. Evdeyken aklımızı yenileyen başka bir bakış olmalı. Ancak, 2018'de trendin ne olduğu hakkında birçok makale bahsediyorsa, 2018 için OLMAYAN bir iç tasarımdan kaçınmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu, birçok fikir uzmanından ve makaleden sadece bir noktadır. Son sonuç için size bağlıdır. Başka bir yaratıcılık ile isterseniz onu kullanabilirsiniz.


Karo çini olarak bilinen çimento çini. Bu karo genellikle zemin veya backsplash için kullanın. Bir çok motif ya da desen bu karoyu geçen yıl bir trend haline getiriyor, ancak bu yıl için çimento fayansı hala bazı odalarda kullanabiliriz. Hatırlamak ! Çimento fayansını buraya koymak istediğiniz odaya tekrar bakmalısınız. Mutfakta backsplash için belki bunu yapabilirsiniz. Ama yatak odasında kullanmak istersen tekrar düşünmelisin. Ya da çimento karosu kullanarak yaratıcı bir tasarım yapın.
Geçen sene bu stil hakkında sizleri paylaşmayı unutmadık. Evinizi daha şık görünmek için altın veya metal bir son işlem kullanın. Fakat bu yıl 2018 için, birçok kişi, bazı mobilyalarda hala iyi görünmesine rağmen, bu tarzın tekrar uygun olmayacağını düşünüyor.
Pembe, özellikle yumuşak pembe, geçen sene her zaman bir primadona olur. Pek çok insan bu rengi kullanır çünkü çok parlak fakat sakin görünür. Bazı insanlarla takımlara bak, çocukları da dahil et.
Fakat bu yıl için pek çok kişi bu renklerle fazla ilgilenmeyecek. İnsanlar yumuşak bir pembeden daha cesur renklere bakacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder